Μπάμπης  Χρυσοστομίδης προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου Oρφανίου.
 Ο έμπειρος προπονητής Μπάμπης  Χρυσοστομίδης μιλά στην εκπομπή 12:00​ με 1:00​ στον Παναγιώτη Δημούτση(Tvthrakiotis) και στο Θανάση Ράσιο 
Περιγράφει την αφορμή και τις συνθήκες επιστροφής του ως προπονητής πλέον  στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου , μετά από 30 χρόνια.
 Αναφέρεται στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της τρίτης Εθνικής , τονίζει πως η ομάδα είναι  έτοιμη , καθώς μετά από οργανωμένες κινήσεις που έκανε η διοίκηση ενίσχυσε το ροστερ  της.
  Στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές  δείχνουν θετικά στοιχεία, όμως όλα αυτά  θα φανούν μέσα στο γήπεδο . 
Για τον στόχο είπε: Είμαστε ρεαλιστές, ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.
  Μέσα στο γήπεδο φαίνεται ποιος τελικά είναι καλύτερος, η Γ΄ Εθνική φέτος με τις συνθήκες που γνωρίζουμε το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο, με πέντε μήνες αποχή δεν θα υπάρχει αγωνιστικός ρυθμός , οι ομάδες θα δείξουν διαφορετικό πρόσωπο ,  θα παιχτεί μόνο ένας γύρος , δηλαδή άλλα 10 παιχνίδια και ελπίζουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. 
Για τους προπονητές ανέφερε :
Οι φίλαθλοι και κάποιες διοικήσεις βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα, όταν δεν είναι αρεστό  την πληρώνει ο προπονητής .
 Μία ομάδα δεν στήνεται μέσα σε ένα χρόνο θα πρέπει οι διοικήσεις να μένουν σταθερές στους στόχους που θέτουν για το καλό της ομάδας. Στη ζωή μας  γενικά δεν είναι όλα τύχη  και την τύχη πρέπει να την κυνηγάς, διότι όλους μας κρίνει η διάρκεια . 
 Δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι που κρίνουν τον προπονητή και όχι η δουλειά του.
                 Μίλησε  για τον Έβρο Σουφλίου , για τον Νέστο Χρυσούπολης .
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη