ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ FC

Στερήθηκε τη νίκη η Αλεξανδρούπολη!!

Σε ένα ματς για γερά νεύρα με πολλές εντάσεις και εναλλαγές στο σκορ, η Αλεξανδρούπολη FC ήρθε ισόπαλη 2-2 με την ΑΕ Ευόσμου.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ήρθε στο 4ο λεπτό. Ο Πεταλωτής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη περιοχή αλλά το σουτ κατέληξε πάνω απο την εστία. Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη στο πρώτο ημίχρονο πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι γηπεδούχοι απείλησαν την εστία του Συριτούδη στο 21ο και 30ο λεπτό με δύο κεφαλιές μετά από εκτελέσεις κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε ιδια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή. Ωστόσο στο 62ο λεπτό ο Μπονέρης πέφτει πάνω στο πόδι του Λίτσιου, ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι και οι γηπεδούχοι ανοίγουν το σκορ (1-0). Η χαρά δεν κράτησε για πολύ καθώς 5 λεπτά αργότερα ο Μαλτέζος σε μια όμορφη προσωπική ενέργεια έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να έρθει ο Πατσιώρας Κ. και να κάνει την ανατροπή με την απευθείας εκτέλεση φάουλ να καταλήγει στα δίχτυα του Μπαϊμάκη για το 1-2. Στους πανηγυρισμούς ο διαιτητής του αγώνα είδε αντικανονικό χτύπημα του Γκαϊδατζή σε παίκτη του Ευόσμου και του έδειξε την κόκκινη κάρτα, μια απόφαση που ίσως ήταν και η πιο σωστή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Κι αυτό γιατί στο 85ο λεπτό ο διαιτητής είδε κι δεύτερο πέναλτι εις βάρος της Αλεξανδρούπολης, με τον Συριτούδη να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο Δημόπουλος έκανε το 2-2.
Επιπλέον ο διαιτητής του αγώνα δεν σταμάτησε τις λανθασμένες αποφάσεις του εις βάρος μας καθώς στο 90 μετά από στημένη φάση, η μπάλα έφτασε στον Πατσιώρα Κ., έκανε γύρισμα στη περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι ενός αμυντικού του Ευόσμου αλλά έδειξε "παίζεται", μία απόφαση στην οποία απόρησαν και οι ποδοσφαιριστές του Ευόσμου.
Τέλος η Αλεξανδρούπολη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας σε έναν αγώνα όπου οι αποφάσεις του διαιτητή έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του σκορ.
Να επισημάνουμε ότι Αλεξανδρούπολη FC ευχαριστεί την ομάδα του Ευόσμου για την άψογη φιλοξενία.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Νίκος Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Ζώτος, Κομεσίδης, Λίτσιος, Πεταλωτής, Πατσιώρας Κ., Πατσιώρας Α., Τρανόπουλος (Ρουμπιές 63'), Μαλτέζος (Δορουγιδένης 78'), Καρακασίδης (Παπάζογλου 88'), Παγωνίδης (Γκαϊδατζής 63')
ΑΕ Ευόσμου (Κορμαρης Κωνσταντίνος): Μπαϊμάκης, Παχιος, Κυρκου, Πολιαμιδης, Μακρόπουλος, Kullaku, Renato Doku, Βουτσάς, Εμμανουηλίδης, Καρανδρέας, Μπονέρης
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια