Ο ΑΟ Ξάνθης δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό


Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα διαβάθμισης για την θέση που οδηγεί στην Super League 1 Interwetten της επόμενης περιόδου, ο ΑΟ Ξάνθης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι με το γκολ που σημείωσε με πέναλτι ο Βέργος (83′) και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα στο Xanthi FC Arena, πήραν το εισιτήριο παραμονής, χάρη στο εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ παρά την προσπάθειά της όλο αυτό το διάστημα, στο τέλος, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο.

Στο 10′ το δυνατό μακρινό σουτ του Έμπερτ πέρασε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι και στο 20′ το σουτ του Μεντόσα απέκρουσε ο Ίτσο απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Στο 33′ ο Μεντόσα εκτέλεσε φάουλ που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα του ΑΟ Ξάνθη και στο 40′ ο Ίτσο μπλόκαρε εύκολα τη σέντρα σουτ του Ντουάρτε. Στο 53′ ο Βέργος σούταρε με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ ενώ στο 78′ ο Μάζουρεκ σούταρε πάνω από την εστία του Ίτσο. Στο 81′ ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι που το εκτέλεσε ο Βέργος στο 83′ κάνοντας το 1-0. Στο 86′ ο Ίτσο απέκρουσε το σουτ του Ματσόλα ενώ στο 89′ ο Κώστας Θυμιάνης με γυριστό πλασέ απείλησε με τον Κνετ να μπλοκάρει τη μπάλα. Στο 92′ το φάουλ του Έμπερτ πέρασε λίγο άουτ και στο 93′ το σουτ του Αριγίμπι απέκρουσε ο Ίτσο. Στις καθυστερήσεις ο Θυμιάνης πήρε την κεφαλιά στο φάουλ του Έμπερτ αλλά δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου (ΕΠΣ Αθηνών), με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Ιορδάνη Δημητριάδη (ΕΠΣ Καστοριάς), διαιτητή VAR τον Μανώλη Σκουλά (ΕΠΣ Θεσσαλίας), διαιτητή AVAR τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών) και 4ο διαιτητή τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Ντουάρτε, Κωνσταντόπουλος (77′ Αριγίμπι), Μαλής, Περέιρα (77′ Μάζουρεκ), Εντινγκά, Ταχάρ (57′ Ματσόλα), Ντίας, Μπαρμπόσα, Βέργος (87′ Βάντερσον), Μεντόσα.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς (85′ Ντίνας), Παντελιάδης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Παπάζογλου T. (64′ Θυμιάνης), Δημούτσος (83′ Τεσίγια), Έμπερτ, Μικελτάτζε (64′ Τάτος 78′ λ.τρ. Σχρόιεν), Σιατραβάνης, Παπάζογλου Θ. 

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια