Επιστολή προς την ΕΠΟ έστειλε ο πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου Νίκος Λαμπίδης, ως πρόεδρος της Επιτροπής Παραγόντων του 1ου ομίλου .

Αισίως και χωρίς προβλήματα υγείας φτάνει στο τέλος του το μίνι φετινό πρωτάθλημα αφού λόγω κορονοϊού έγινε μόνο ο πρώτος γύρος.
Ο πρόεδρος της επιτροπής παραγόντων του Α' ΟΜΙΛΟΥ της Γ' Εθνικής Νίκος Λαμπίδης κατανοώντας την αγωνία των "συναδέλφων" του με επιστολή του προς την ΕΠΟ επισημαίνει και προτείνει: 
 Αγαπητοί κύριοι φέρατε και φέραμε με επιτυχία το πέρας αυτού του " ειδικού" πρωταθλήματος χωρίς προβλήματα. 
Και βέβαια όλοι μας σεβόμαστε την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος όσο αναφορά τον. υποβιβασμό των ομάδων ΑΛΛΑ θεωρούμε ότι θα πρέπει να επανεξετάσετε την απόφαση αυτή μειώνοντας τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν .
              Και βέβαια γνωρίζουμε ότι αυτό είναι δύσκολο όχι όμως ακατόρθωτο.
Και βέβαια πρόθεση σας είναι η μείωση των ομίλων της Γ' Εθνικής αλλά αυτό δεν γίνεται ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ( αφού δεν θα γινόταν φέτος αν δεν υπήρχε η πανδημία). Θεωρούμε ότι αυτό το σχέδιο σας πρέπει να γίνει σταδιακά και να το γνωρίζουν οι παράγοντες εκ των προτέρων.
 Έτσι θα δείξετε και το ενδιαφέρον σας για τους παράγοντες σεβόμενοι τους κόπους και την προσπάθεια... Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη