ΟΕΓΑ :Οι επιτυχίες στους Πανελλήνιους Αγώνες Α & Β Κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη

Μια απαιτητική & δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους αθλητές του ΟΕΓΑ που έλαβαν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Α& Β Κατηγοριών στις 17-18 Ιουλίου 2021 στη Θεσσαλονίκη. 

 Τα συναισθήματα όλων ανάμεικτα, άγχος, ενθουσιασμός, συγκίνηση καθώς μεσολάβησαν σχεδόν 2 χρόνια για να επιστρέψουν οι αθλητές στον αγωνιστικό χώρο. 
 Καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας είχαν κοντά τους τους προπονητές τους, κο Δημήτριο Μπαξεβανιδη, την κα Ευδοκία Παντεζοβα και τον κο Ιορδάνη Νιγδελη, που & σ' αυτούς ανήκει σημαντικό κομμάτι της σημερινής τους επιτυχίας. 
Την πρώτη ημέρα των αγώνων η ομάδα των γυναικών που απαρτίζεται απο την Κορωνίδου Ελισάβετ, την Κελεσίδη Άννα Μαρία, τη Βασιλακάκη Αγάπη & την Πλουμίδου Μαρία Ραφαηλία, κατέλαβε στο Σύνθετο Ομαδικό την Πρώτη θέση, δίνοντας δυναμικά το παρόν.
Στο Σύνθετο Ατομικό Γυναικών κατέλαβαν τις εξής θέσεις: 
Βασιλακάκη Αγάπη 10η θέση 
Πλουμίδου Μαρία Ραφαηλια 11η θέση 
Κελεσίδη Άννα- Μαρία 13η θέση 
Κορωνίδου Ελισάβετ 15η θέση 

Στους Τελικούς Αγώνες προκρίθηκαν: η Πλουμίδου Μαρία Ραφαηλια στο άλμα που κατέλαβε την 7η θέση& στο διζυγο την 7η θέση η Βασιλακακη Αγάπη στο δίζυγο που κατέλαβε την 5η θέση & η Κελεσιδη Αννα- Μαρία στη δοκό που κατέλαβε την 5η θέση.
 Η αθλήτρια Καραμπατζάκη Άννα κατέλαβε στο Σύνθετο Ατομικό στη Β Κατηγορία Νεανίδων την 5η θέση, με πρόκριση στους Τελικούς Αγώνες στο δίζυγο που κατέλαβε την 8η θέση και στη δοκό την 6η θέση. 
 Ο αθλητής του Συλλόγου μας Καραξάνης Άγγελος- Ευγένιος κατέκτησε την 5η θέση στο Σύνθετο Ατομικό Εφήβων Β' Κατηγορίας με πρόκριση στους Τελικούς Αγώνες στον ίππο όπου κατέλαβε την 3η θέση, στο άλμα την 5η θέση, στο μονόζυγο την 5η θέση& κρίκους 6η θέση. 
 Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΟΕΓΑ είναι από τους λίγους συλλόγους πανελληνίως που αθλητές του μετέχουν σε όλες τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων και ο μοναδικός σύλλογος που απαρτίζει ομάδα γυναικών. 
 Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μας να μη σταματούν να κυνηγούν τα όνειρα τους! 
Γιατί όταν επιθυμούμε κάτι πραγματικά σίγουρα μπορούμε να το κατακτήσουμε!
tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια