Headlines

Comments

Κοίτα πως γίνεται το 1-2 .. Εκτελώ και ο συμπαίκτης μου πιάνει την κεφαλιά.. Η εξέδρα παγώνει...(ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμνήσεις από  το Σάκη Λυμπέρη , ένας ποδοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης , θυμάται τον αγώνα με συγκίνηση και περιγράφει μια από τις τελευταίες στιγμές  όταν αγωνίζονταν στη Γ εθνική κατηγορία !!

"Ήταν 24/3/2019 και μια από τις τελευταίες αγωνιστικές με την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Γ εθνική κατηγορία. Παλεύαμε με νύχια και με δόντια να μαζέψουμε βαθμούς για να σώσουμε την κατηγορία και μέσα στον Απόλλων Παραλιμνίου ξέραμε ότι είναι ακατόρθωτο, λόγω δυναμικότητας, να πάρουμε έστω τον βαθμό καθώς είχαν υπερομάδα.
 Κατεβήκαμε 11 παίκτες ακριβώς. Λόγω καρτών και τραυματισμών εκ των οποίων δύο τερματοφύλακες και ο ένας έπαιξε δεκάρι! Προηγούμαστε νωρίς με εκτέλεση φάουλ όμως δεν χαιρόμαστε γιατί απομένουν ακόμα 80 λεπτά.. 
Το pressing ασφυκτικό και προσπαθούμε απλά να βγάλουμε την μπάλα από την περιοχή μας. Στο 40' κερδίζουν πέναλτι σε μια φάση που ευθυνόμουν εγώ. Στο 2ο ημίχρονο με το σκορ στο 1-1 σε μια αντεπίθεση κερδίζουμε κόρνερ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή πριν εκτελέσω που είπα στον επόπτη δίπλα .
Κοίτα πως γίνεται το 1-2'. Εκτελώ και ο συμπαίκτης μου πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και όντως γίνεται το 1-2!Η εξέδρα παγώνει.  Μετά την λήξη του παιχνιδιού κάθομαι μόνος για λίγο στον πάγκο και για πρώτη φορά ξεσπάω σε κλάματα λόγω της μεγάλης πίεσης που δεχόμασταν από τον κόσμο της πόλης, καθώς και από την ένταση αυτού του ματς. 
Από εκείνη την μέρα και μετά είπα ότι σε αυτό το άθλημα όλα μα όλα μπορούν να συμβούν.Οσοι έχουν βιώσει κάτι παρόμοιο μέσα στις 4 γραμμές θα καταλάβουν... 
Σάκης Λυμπέρης

   
 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by