ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ "ΣΚΟΤΩΣΕ" ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΜΕ 1-4 - ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΜΑΝΤΖΙΡΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

Πέρασε σαν άνεμος η ΑΕ Διδυμοτείχου από τον Άβαντα 1-4 με κορυφαίο παίκτη τον Μαντζίρη Λάζαρο που πέτυχε χατ -τρικ στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα . Με πέναλτι ,στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κέρδισε ο Παντελίδης σε εξαιρετική πάσα του Μαντζίρη , το μετέτρεψε σε τέρμα ο Λάζαρος Μαντζίρης, σκορ πρώτου ημιχρόνου .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λαζαρίδης εκτέλεσε φάουλ ασταθή απόκρουση του Πουρζιτίδη , το ριμπάουντ ο Φραγγουλίδης και 1-1 στο 59΄ . Στο επόμενο λεπτό ξαφνική αντεπίθεση της ΑΕΔ ο Ματζίρης  με πλασέ από κοντά 1-2 , το 1-3 πάσα ασίστ του Παντελίδη ο Ματζίρης 1-3 στο 67΄, στο 85΄ άλλαξαν οι ρόλοι ο Ματζίρης  πάσα στον Παντελίδη που τσίμπησε τη μπάλα πέρασε τον Μπόγλου και ήρθε από πίσω ο Τερζής και με το γόνατο έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 1-4 τελικό σκορ.  
   
Η καλύτερη εμφάνιση έως τώρα της ομάδας με προπονητή τον Πασχάλη Σταματάκη που οδηγεί την ομάδα με μοναδικό  στόχο την επιστροφή της ομάδας στη Γ εθνική κατηγορία.
Ο Ατρόμητος Άβαντα παρατάχθηκε στο παιχνίδι χωρίς προπονητή , καθώς ο Θάνος Νότης αποχώρησε από την ομάδα!!!  ΕΔΩ ΤΟ LIVE από το παιχνίδι , σε λίγο οι καλύτερες στιγμές από το παιχνίδι.   
Ο Ορέστης Ορεστιάδας 2-0 το Άρδα Καστανεών με Παπαγιαννίδη και Σταματόπουλο να σημειώνουν από ένα τέρμα.
Ο Έβρος Σουφλίου ισοπαλία 1-1 με τον ΑΟ Ποντιακό στο "Δ.Μπακιρτζής".

A ΕΒΡΟΥ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 Σάββατο 23-10-2021 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΒΑΝΤΑ - ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ  1-4 
ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ - ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ 2-0 
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΑΟ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ 1-1

 Κυριακή 24-10-2021 
 ΑΟ ΜΑΪΣΤΡΟΣ 16:00 ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ 
ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ/ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗΣ /ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 16:00 ΑΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 
ΠΑΠΑΣ/ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΗΣ/ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ 16:00 ΕΝΩΣΗ ΟΙΝΟΗΣ 
ΣΟΥΒΑΡΑΣ/ΚΩΝΟΓΛΟΥ/ΚΟΛΙΟΣΙΩΝΗΣ

tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.