Ο Σταύρος Μάνταλος στο επιμορφωτικό μάθημα των διαιτητών ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ


Την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 19:30΄, θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, για να διδάξει στους διαιτητές μας ο κ. Μάνταλος Σταύρος, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Κ.Ε.Δ/ Ε.Π.Ο και υπεύθυνος των Εθνικών Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRECOTEL Εγνατία, δίπλα στο γήπεδο "ΦΩΤΗΣ ΚΟΣΜΑΣ".

 

Η ενότητα που θα διδάξει ο κ. Μάνταλος είναι:  " ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ" θέμα που αφορά όλη τη γκάμα (βοηθούς - διαιτητές) και όλες τις κατηγορίες των διαιτητών μας.

 

Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ/ΕΒΡΟΥ θεωρεί, πως με την ομαλή λήξη των πρωταθλημάτων,  με την άριστη παρουσία όλων στα γήπεδα για μια ακόμη χρονιά και ως επιβράβευση των προσπαθειών των διαιτητών μας αλλά και των μελών του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.  Έβρου η συγκέντρωση αυτή ήταν επιβεβλημένη.

 

Την ημερίδα εκτός των διαιτητών, βοηθών διαιτητών, παρατηρητών διαιτησίας και μελών του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Έβρου, μπορούν να παρακολουθήσουν, ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και παράγοντες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

 

Η Ε.Δ θεωρεί σίγουρη την παρουσία σας στη συγκέντρωση, όπου θα έχουμε την ευκαιρία με την παρουσία του κ. Μάνταλου αλλά και του νέου Δ.Σ της Ένωσής μας να συζητήσουμε διάφορα θέματα που μας αφορούν για την καινούρια ποδοσφαιρική χρονιά.



Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια