Δαβής Απόστολος :Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε την αγωνία του δημάρχου Σουφλίου

Καταλαβαίνουμε και κατανοούμε την αγωνία του δημάρχου Σουφλίου, να καλύψει το ανύπαρκτο έργο του στην περιοχή, αλλά συνάμα και την αρνητική του συμβολή στην υποβάθμιση του τόπου και συγκεκριμένα, στο κλείσιμο τραπεζών, αγροτικών ιατρείων, ταχυδρομείων, οι μισοί οικισμοί του Δήμου χωρίς ύδρευση και την επιστροφή στην δεκαετία του 1950.

    Ο δήμαρχος Σουφλίου διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και σήμερα σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό του Έβρου, αναφέροντας ότι είναι το πρώτο πάρκο στην χώρα και έως τέλος του 2022 θα είναι έτοιμο. 

    Συγκεκριμένα,

    προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε τον κόσμο:

1ον: ούτε μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο το πιλοτικό-ερευνητικό πρόγραμμα του Δ.Π.Θ. (πάρκο).

2ον: ούτε το πρώτο μελισσοκομικό πάρκο στην Ελλάδα είναι. Καθώς εδώ και 8 χρόνια λειτουργεί στο Ν.Ρύσιο Θεσσαλονίκης μελισσοκομικό επισκέψιμο πάρκο από την Anel Honey.

   Από την άλλη να ευχαριστήσουμε το Εργαστήριο Μηχανικών Επιστημών και Τοπογραφίας του Τμήματος Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (υπ’ αρ. 73/82973/29-03-2022 αίτηση του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης), ως ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ του πιλοτικού-ερευνητικού έργου: Σχεδιασμός και εγκατάσταση μελισσοκομικού πάρκου στην περιοχή Κοτρωνιά του εθνικού πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου, 


    

       



Απόστολος Δαβής


Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου



Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια