Το Φράγμα Μ. Δερείου, το μεγαλύτερο έργο φράγματος στην Βόρεια Ελλάδα θωρακίζει αντιπλημμυρικά τον Κεντρικό Έβρο

Την περιοχή του Δήμου Σουφλίου επισκέφθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Υποδομών Κοτσώνης Αντώνης , συνοδευόμενος από την Γεωργία Καστραντά, Διευθύντρια Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, τον Γεώργιο Τσεσμελή, Διευθυντή ΕΥΔΕ Μακεδονίας- Ηπείρου- Θράκης και τον Δαμβέργη Χρήστο , τεχνικό σύμβουλο.
 Στην συνάντηση και συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο και την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, συζητήθηκε η αναγκαιότητα του φράγματος στην περιοχή του Δερείου στην ορεινή περιοχή του Δήμου Σουφλίου. 
Ο Δήμαρχος Σουφλίου, τόνισε τη σημαντικότητα του εν λόγω έργου και την συμβολή του στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της συγκεκριμένης περιοχής του Δήμου Σουφλίου, αλλά και της ευρύτερης, ενώ τόνισε τις προοπτικές που δύναται να προκύψουν για την περιοχή από την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. 
Συζητήθηκαν διεξοδικά οι λεπτομέρειες που αφορούν την μελέτη και τις διαδικασίες που απαιτούνται, ώστε πλέον να ξεκινήσει έμπρακτα η διαδικασία της κατασκευής του έργου. 
Ο Γενικός Διευθυντής Κοτσώνης Αντώνης μαζί με τους συνεργάτες του και συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Σουφλίου και Γενικό Γραμματέα του Δήμου, επισκέφθηκαν τη περιοχή του Μικρού Δερείου για επιτόπιο έλεγχο και μελέτη των δεδομένων, για να σχεδιαστούν και να καθοριστούν τα μετέπειτα στάδια.
Κοινή χρήση:  

Σχόλια