ΕΞΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΒΥΣΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ -Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα

Ο Άρδας Καστανεών απέκτησε έξι ποδοσφαιριστές από τον Ακρίτα Νέας Βύσσας.
Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τους: Θεοδόση Ταγγίδη, Γιάννη Αραμπατζή, Γιάννη Αδαμίδη, Βασίλη Κουρτίδη, Κωνσταντίνο Δελημήτρο και Θάνο Μυλωνά.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου του ΑΡΔΑ Καστανεών : 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δημόσια τους ανθρώπους και την διοίκηση της ομάδας του Ακρίτα Ν. Βύσσας για την συναίνεση τους να παραχωρήσουν στην ομάδα μας 6 ποδοσφαιριστές : τους Theodosis Taggidis, Γιαννης Αραμπατζης, Γιάννης Αδαμίδης, Βασίλης Κουρτίδης, Κωνσταντινος Δελημητρος καθώς και του Θάνου Μυλωνά, ο οποίος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων απουσίαζε απο την φωτογράφιση της ομάδας μας.
 Ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στα ποδοσφαιρικά δρόμενα σε ένα απο τα πιο ιστορικά σωματεία του νομού μας, τον Μ.Γ.Σ. Ακρίτας Νέας Βύσσας, γιατί η περιοχή μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ομάδες με την αντίστοιχη δυναμική. 

Το περασμένο Σάββατο (17/9) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα του Άρδα Καστανεών ενόψει και των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την νέα αγωνιστική σεζόν.

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.