Headlines

Comments

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΕΙΑΣ 1959

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β κατηγορίας στον Νότιο όμιλο  η Άνθεια 1959 φιλοξενούσε τον Ακρίτα Δαδιάς , στο 15′ της αναμέτρησης , παίκτης της Δαδιάς βρήκε άθελα του με το γόνατο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μανώλη Βαλασούδη . 
Ο Βαλασούδης έχασε για λίγο τις αισθήσεις και του «γύρισε η γλώσσα». 
Άμεση η αντίδραση του διαιτητή  να διακόψει το παιχνίδι  και να γίνει γρήγορη η είσοδος του γιατρού Δημήτρη Κέλελη , μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και με τις απαραίτητες ενέργειες έσωσε τον παίκτη της ομάδας.
 Υπήρξε μισή ώρα διακοπή στο ματς, ήρθε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τερματοφύλακα και να διακομισθεί στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους καθώς είχε συνέλθει πλήρως και ήταν καλά στην υγεία του.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της Άνθειας με  επιστολή θέλησε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Νομού Έβρου κ, Στρατούδη Ιωάννη και τους τρεις διαιτητές του αγώνα .

Άμεση η απάντηση από τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών κο Στρατούδη Ιωάννη  εκπροσωπώντας όλους τους Διαιτητές της Ένωσής  ευχαριστεί  θερμά για την επιστολή , και συνεχίζει αναφέροντας πως , αναγνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού , και θα κάνουνε ότι είναι δυνατό από την πλευρά τους , για ένα υγειές πρωτάθλημα, βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 


ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ 07/11/2022 
 ΠΡΟΣ: Α.Ο ΝΙΚΗ ΑΝΘΕΙΑΣ 
 ΘΕΜΑ: « ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ » 

 Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου και εγώ προσωπικά, εκπροσωπώντας όλους τους Διαιτητές της Ένωσής μας, σας ευχαριστούμε θερμά για την επιστολή που μας αποστείλατε. 
Αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας, σας υποσχόμαστε να κάνουμε ότι είναι δυνατό από την πλευρά μας, για ένα υγειές πρωτάθλημα, βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 
Προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα, εμείς θα βοηθήσουμε προς την επίλυση αυτών πάντα με τη συμπαράσταση τη δική σας. 
Το σημαντικότερο από όλα κ. Πρόεδρε είναι η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων σε αυτό που λέγεται Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Εσείς από την πλευρά σας αποδείξατε στο αγώνα του Σ/Κ ότι είστε ένα σωματείο οργανωμένο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Ποδοσφαίρου. 
 Εγώ και οι διαιτητές της Ε.Π.Σ Έβρου ευχόμαστε στον τραυματία ποδοσφαιριστή σας, ταχεία ανάρρωση και να μην υπάρξει ποτέ ξανά παρόμοιο περιστατικό στα γήπεδα.
 Πάντα στη διάθεσή σας! 
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Δ/ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ

 ΣΤΡΑΤΟΥΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by