Headlines

Comments

ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Κ17 ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΠΑΡΑΣΧΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Την Τετάρτη 28-12-2022 είχαμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ17 της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Παρασχούδη Αθανάσιο. 
Ο κ. Παρασχούδης κατάγεται από τα μέρη μας και συγκεκριμένα από την Ορεστιάδα και αφού βρέθηκε για αυτές τις λίγες μέρες των εορτών στα μέρη μας, μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί στο γήπεδο μας. Εχθές πραγματοποίησε προπόνηση στον τερματοφύλακα της ανδρικής ομάδας, στην τερματοφύλακα της γυναικείας ομάδας, στον τερματοφύλακα της ομάδας του Τυχερού και σε 2 τερματοφύλακες των τμημάτων της ακαδημίας μας, μέσα σε κλίμα ευχάριστο και χαρούμενο. 
Έπειτα μετά το πέρας της προπόνησης, μαζί με τον υπεύθυνο της ακαδημίας μας κ. Ράλλη Ιωάννη, μετέβησαν για μια ξενάγηση στο Μουσείο μετάξης του κ. Τσιακίρη Γεωργίου. 
Φυσικά δεν έλειψαν και οι συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας μας κ. Πετκίδη Γεώργιο για προπονητικά θέματα. 
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Παρασχούδη Αθανάσιο για την τιμή που μας έκανε και του ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές προσωπικές και συλλογικές επιτυχίες. 


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by