Headlines

Comments

9o Διεθνές Κάμπ Ταεκβοντό 3 - 7 Ιανουαρίου 2023 στην Κοζάνη

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ 9° ΤΟP SNOW CAMP TAEKWONDO OLYMPIC LEVEL ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τριάντα οκτώ ( 38 ) αθλητές με Παγκόσμιους , Πανευρωπαϊκούς , Μεσογειακούς και Βαλκανικούς τίτλους στις κατηγορίες: Παίδων Κορασίδων - Εφήβων Νεανίδων - Ανδρών Γυναικών από Δέκα ( 10 ) χώρες στο 9° INTERNATIONAL TOP SNOW CAMP OLYMPIC LEVEL του 2023 στην Πόλη της ΚΟΖΆΝΗΣ 
Οι Άνθρωποι της Μακεδονικής Δύναμης και του Δαναού Ωραιοκάστρου είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους καλεσμένους φίλους στην πόλη της Κοζάνης σε μια διοργάνωση .
Θα διδάξουν τέσσερις σπουδαίες προσωπικότητες στον χώρο του taekwondo, οι οποίοι ξεχωριστά ο καθένας, διαδραμάτισε τη δική του πορεία και έγραψε τη δική του ιστορία.

MOON DAE SUNG: Κορεάτης , Χρυσός Ολυμπιονίκης "ΑΘΗΝΑ 2004" μέλος της Δ.Ο.Ε. θρύλος και ήρωας στην χώρα του σπουδαία προσωπικότητα.
Εκφραστής του Ολυμπισμού με όλες τις αξίες, που στόχο έχουν την αρμονία Σώματος και Πνεύματος, συνδέοντας άρρηκτα τον Αθλητισμό με τον Πολιτισμό.

DAVE PHILLIP COOK :Άγγλος Προπονητής –Εισηγητής στο camp, καθηγητής Πανεπιστημίου, ερευνητής, με πολλές δημοσιεύσεις στη διεθνή βιβλιογραφία, πάνω στο taekwondo. Προπονητής της Ολυμπιακής Ομάδος της Νορβηγίας επί οκτώ χρόνια, Τεχνικός Δ/ντής της Εθνικής Ομάδας του Βελγίου σήμερα.

Ανδρέας Χρηστίδης :Εισηγητής - Προπονητής στο Camp, Ξανθιώτης Προπονητής , Καθ.Φυσ.Αγωγής – ΜSc, επί χρόνια Πρωταθλητής Ελλάδος, με Διεθνείς Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες Διακρίσεις, συγγραφέας 2 βιβλίων, με μεταπτυχιακές σπουδές στο taekwondo και την λειτουργική αποκατάσταση αθλουμένων.
Αποστόλης Τεληκωστόγλου: Παγκόσμιος Πρωταθλητής , Αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης , ο οποίος συνεχίζει μια μεγάλη πορεία προς το Ολυμπιακό όνειρο για το 2024 .
Διοργανωτές
Αλμασίδης Χρήστος Εφραιμίδης Παντελής
Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης Δαναός Ωραιοκάστρου

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by