Ο ΝΑΣΗΣ ΣΤΟΪΝΟΒΙΤΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ , ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Στα πράσινα έντυσε ο Πανθρακικός τον Νάση Στοίνοβιτς που επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς αγωνίζονταν στην Ζλάτιμπορ .

 Η ανακοίνωση: 
 Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ναση Στοϊνοβιτς.
 Ο Νάσης, ο οποίος γεννήθηκε το 2003 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πανθρακικό, με το ταλέντο του να ξεχωρίζει, παίρνοντας το DNA του πατέρα του Ζόραν, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τον Πανθρακικό τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και σαν προπονητής.
 Στη συνέχεια μετακόμισε στη Γερμανία, για λογαριασμό της Νυρεμβέργης ενώ επαναπατρίστηκε, προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΛ, από την οποία παραχωρήθηκε, τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σεζόν, σε Τρίγλια και Αλεξανδρούπολη, ως δανεικός. Τελευταίοι σταθμοί του Στοϊνοβιτς αποτέλεσαν η Νίκη Βόλου και η Ζλάτιμπορ. 
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως είναι διεθνής με τις “μικρές” ηλικιακά ομάδες της Εθνικής Σερβίας, έχοντας καταγράψει τέσσερις συμμετοχές, με δύο γκολ. Καλωσορίζουμε τον Νάση στην Πανθρακική οικογένειά και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες, συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα του Ζόραν. 

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια