ΞΕΚΙΝΑΜΕ !!!! ΧΑΡΑ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ" ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΥΧΕΡΟΥ 2024

 Πάμε λοιπόν !!! Φορέστε την καλή σας διάθεση και ελάτε στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΥΧΕΡΟΎ 2024 να διασκεδάσουμε όλοι μαζί … !!! 
Σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους,μαθητές,φοιτητές ,συλλόγους, φορείς,ομάδες, παρέες κτλ !!! Βρείτε το θέμα που θέλετε κάνετε το δικο σας γκρουπ και δηλώστε συμμετοχή στους: Λογαρά Αθανάσιο τηλ 698 9140464 και Ζαπαρτα Άγγελο τηλ 694 5154148 
 Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα !!! 
Ας αφήσουμε για λίγες ώρες τα προβλήματα στην άκρη !!! γιατί το αξίζουμε και μπορούμε !!!

Η Οργανωτική Επιτροπή των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων των Συλλόγων Τυχερού και ο Δήμος Σουφλίου, διοργανώνουν 15-18 Μαρτίου 2024, Αποκριάτικες Εκδηλώσεις, με κορυφαία την ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ Πεζοπόρων Τμημάτων & Αρμάτων, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 15:00. 

Η παρέλαση καρναβαλιστών θα ξεκινήσει στις 15:00 από το ύψος του Δημοτικού Σχολείου Τυχερού με κατεύθυνση προς το κεντρικό πάρκο της πλατείας. Τα γκρουπ των συμμετεχόντων, αναμένεται να μεταδώσουν σε όλους τον ρυθμό του καρναβαλιού με κέφι και διασκέδαση.
Όλες οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση, θα είναι υποψήφιες στον διαγωνισμό για τα  παρακάτω βραβεία:
Βραβείο «Καλύτερης Αποκριάτικης Στολής» 
Βραβείο «Πολυπληθέστερου group»
Βραβείο «Θετικής Ενέργειας»
Μετά το τέλος της καρναβαλικής παρέλασης θα ακολουθήσει D.J.PARTY.
Κεντρική παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Φένια Δούκογλου-Δημοσιογράφος, η οποία θα υποδέχεται και θα ανακοινώνει τα καρναβαλικά τμήματα με τον μοναδικό της τρόπο. 

Στην Καρναβαλική Παρέλαση μπορούν να συμμετέχουν ως οργανωμένα group:  Σύλλογοι, Σωματεία, Πολιτιστικοί Φορείς, Σχολεία ή μεμονωμένα τμήματα σχολείων, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί Σταθμοί, Ομάδες Μαθητών, Σπουδαστών, καταστημάτων και άλλων ομάδων πρωτοβουλιών.
Η ώρα συγκέντρωσης των καρναβαλικών τμημάτων στο σημείο εκκίνησης (πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυχερού) είναι στις 14:00.
Όλα τα καρναβαλικά τμήματα για να συμμετέχουν στην παρέλαση θα πρέπει υποχρεωτικά να υποβάλουν Αίτηση Συμμετοχής και να συμφωνούν με τον Κανονισμό της Καρναβαλικής Παρέλασης (επισυνάπτεται). 

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
-Λογαράς Σάκης τηλ. 6989140464     autosakis30@gmail.com 
-Ζαπάρτας Άγγελος τηλ.6945154148 tsepeto7@hotmail.com 


 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια