Στις καθυστερήσεις ο Ορέστης Ορεστιάδας , από την Χαλκιδική και τον Αετό Βαρβάρας σε ένα ακόμη σημαντικό  και δύσκολο παιχνίδι  πήρε την νίκη  , μάλιστα με ανατροπή   2-3 , δείχνοντας πως και στην νέα αγωνιστική χρονιά θα βρίσκεται  στην Γ’ Εθνική κατηγορία .
 Ο Ορέστης Ορεστιάδας  βρέθηκε στο 1ο λεπτό να είναι πίσω στο σκόρ  όμως στην συνέχεια  βρήκε τα πατήματα και με τον Πασχαλίδη ισσοφάρισε  1-1 στο 11′ με κεφαλιά , ύστερα  από κόρνερ του Κώστα  Ανδρεάδη,  φτάνοντας τα 13 γκολ στο πρωτάθλημα!! 
 Στο 57′ ο Αετός Βαρβάρας πήρε εκ νέου το προβάδισμα κάνοντας το 2-1 , οι παίκτες της Ορεστιάδας αποδείχθηκε πως ήθελαν τους βαθμούς, και απάντησαν στο 63′με τον Παύλο Σταματόπουλο, έπειτα από νέα ασίστ του Κώστα Ανδρεάδη,  έκανε με σουτ το 2-2  πετυχαίνοντας το 8ο φετινό του τέρμα. 
Στο 93΄ο Τσιεγγελίδης Λευτέρης σημείωσε το 2-3 , με την ομάδα να είναι στην 5η θέση  με 50 βαθμούς,  στο +10 από την Νίκη Ευκαρπίας που η 11η θέση οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. 
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 16:00 , με νίκη  επί του Άρη Πετεινού  , στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας  καθαρίζει οριστικά την κατηγορία 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε!!

 Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!