ΣΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Π.Ε. ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ Η ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!!


Απορρίφθηκε η ένσταση της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης , κατοχύρωσε το παιχνίδι υπέρ της Αναγέννησης  Παγουρίων και τιμώρησε επιπλέον την ομάδα  με πρόστιμο 2.000 ευρώ!!



Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ=Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ...ΠΗΡΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΩΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΥΨΟΥΣ 2.000 ΕΥΡΩ..ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ...Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Π.Ο.....ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ...ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΛΟΙ.....Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...

Κάποιοι φίλοι μας πιέζουν καθώς θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά στην προσπάθεια μας για την νίκη ανακοινώνουμε τον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδος μας για να έχει την ευχέρεια όποιος αισθάνεται ότι είναι δίπλα μας και μαζί μας να βοηθήσει.

.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ=GR 4301103780000037848050979......

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...




Ήδη οι φίλοι της ομάδας  ξεκίνησαν την βοήθεια με κατάθεση χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό που η διοίκηση της ΠΑΕ Ποντίων γνωστοποίησε....   



Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.