ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ

Όσες φορές μέχρι τώρα τέθηκε κάποιο σοβαρό θέμα, όπως η αντικατάσταση ενός προπονητή, στην Δόξα του Γιάννη Μπύρου, η απόφαση ήταν άμεση και γεγονός πριν καλά-καλά ξημερώσει η επόμενη μέρα !
 Ο Γιάννης Μπύρος είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι είναι θαμώνας της λογικής των γρήγορων αποφάσεων. Βέβαια όχι των βεβιασμένων αλλά αυτών που προέρχονται μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση με το περιβάλλον του. 
 Μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα, μεγάλη μερίδα του κόσμου έστρεψε τα βέλη της σε βάρος της παρουσίας στον πάγκο του Άγγελου Διγκόζη. Δικαίως για αυτούς, αδίκως κατά άλλους.
 Όπως δείχνουν τα δεδομένα, ανάμεσα στους άλλους είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα, Γιάννης Μπύρος. Εφόσον πέρασαν οι πρώτες ώρες μετά τον αγώνα και δεν ακολούθησε οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση αυτομάτως αυτό παραπέμπει σε παραμονή Διγκόζη στην τεχνική ηγεσία της δραμινής ομάδας. 
 Βέβαια αυτή η εκδοχή επιβεβαιώνεται από κύκλους προσκείμενους στον ηγέτη της Δόξας ο οποίος ξεκάθαρα αποφάσισε να επιμείνει στην μη άρση της εμπιστοσύνης του στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας ίσως και σε πείσμα όσων του πρότειναν ή του ζήτησαν το αντίθετο. 
 Άλλωστε το χαρακτηριστικό ενός πραγματικού ηγέτη είναι να αποφασίζει με βάση τα δικά του κριτήρια και να τα επιβάλλει εκεί που θέλει.
 Πόσο μάλλον όταν είναι αυτός που πληρώνει τα πάντα, όλα όσα αποτελούν το δικό όραμα. Συνεπώς και αναμένοντας την κίνηση επιβεβαίωσης από τον ίδιο τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Δόξα, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο σκηνικό των αποδυτηρίων της ομάδας.
 Στο στόχαστρο όλων μπαίνει η αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Καλαμαριάς όπου ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μια σημαντική τονωτική ένεση στην ψυχολογία όλων μέσα στο στρατόπεδο των «μαυραετών». 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
sportdrama.gr

 e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.