ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ ΖΙΩΓΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ


Ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της  νέας χρονιάς και όπως έγινε γνωστό ,η διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή Μενέλαο Ζιώγα και τον  βοηθό προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη.
Μια ακόμη πιο απαιτητική και δύσκολη χρονιά καθώς η  ΑΕΚ Έβρου θα αγωνιστεί στην Ά Έβρου   και το μέλημα της διοίκησης  είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές που ήδη ανήκουν στον σύλλογο.  

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ

«H Α.Ε.Κ. ΕΒΡΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τον προπονητή της ομάδας μας Μενέλαο Ζιώγα και τον βοηθό προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη. 
 Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά με πρώτο μέλημα την ανανέωση της συνεργασίας με ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στον σύλλογο


 Επιμέλεια: panos Thrakiotis Στηρίξτε μας με ένα Like! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.