ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν  οι παίκτες του Παναγιώτη Μυλωνά στο γήπεδο "Π.Δεβετζή"  επικράτησε όπως και πέρυσι(0-1) του ΑΟ Ιπποκράτη με σκορ 1-2.
Μόλις στο 2΄λεπτό ο Κάρεν Αβογιάν άνοιξε το σκορ για τον Ορέστη 0-1 , στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Ανδρεάδης πέτυχε το 0-2.
Ο Μάζης στο 80΄έκανε σέντρα με τον Δαρβούδη να στέλνει , στην προσπάθεια να διώξει, τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του , 1-2.

Ο Ιπποκράτης μετά τη γκέλα στον Ποντιακό (1-1) δεν μπορεί να συνέλθει και όπως φαίνεται και δείχνουν τα αποτελέσματα έμεινε μακρυά από την κορυφή με 14 βαθμούς .
Ο Ορέστης με το τρίποντο αυτό είναι στο -1  από τον πρώτο της βαθμολογίας (19) Έβρο Σουφλίου.   

ΑΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ : (Β. ΤΣΙΟΜΛΕΚΙΔΗΣ) ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Α, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Η, ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΗΣ(46΄ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ),ΔΟΥΠΑΣ,ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΜΡΙΚΙΣΒΙΛΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ,ΓΑΛΑΝΟΣ(65΄ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑΣ), ΜΑΖΗΣ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ,ΜΚΡΤΣΙΑΝ(60΄ΜΠΟΥΡΜΑΣ).

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ : (Π. ΜΥΛΩΝΑΣ) ΓΑΛΛΗΣ,ΔΑΡΒΟΥΔΗΣ,ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ,ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ,ΚΟΤΖΑ ΑΛΗ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ( 82΄ΔΕΡΝΕΞΗΣ),ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ,ΒΛΑΧΟΣ( 85΄ΝΑΚΟΥ),ΑΒΟΓΙΑΝ,ΙΝΤΖΕΣ(48΄ ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ) .

Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.