ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΕΒΡΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας  ομάδες της ΕΠΣ Έβρου φέρονται να είναι δυσαρεστημένες  με το τρόπο που χειρίζεται  η ΕΠΣ  την διοργάνωση του πρωταθλήματος και έφτασε στα αυτιά μας ότι υπάρχει ενδεχόμενο ομάδα να μην κατέβει την Κυριακή να αγωνιστεί!!!! 

Όπως γνωρίζουμε  σχεδόν ολόκληρη την εβδομάδα οι περισσότερες ομάδες της ΕΠΣ  Έβρου  κυρίως από το Αρδάνιο και πάνω ,εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας δεν κατάφεραν να πατήσουν χορτάρι και σε κλειστά γυμναστήρια κάνανε  προετοιμασία μεταξύ ΜΠΑΣΚΕΤ και ΒΟΛΕΙ , με τα γήπεδα να είναι παγωμένα και σκεπασμένα στο χιόνι.
Η ΕΠΣ αποφάσισε να αναβάλει ολόκληρη την αγωνιστική και στους τρεις ομίλους της Β Έβρου και ορθά έπραξε .
Όμως  η Ά Έβρου θα αγωνιστεί κανονικότατα , εκτός από το παιχνίδι -όπως μάθαμε ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ - αυτό της Κορνοφωλιάς Α.Ε.Κ/Λ-ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ.(ΦΩΤΟ) και ο λόγος  ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια  της αγωνιστικής γίνονται στην Αλεξανδρούπολη διότι  δεν έχουν πρόβλημα τα γήπεδα .

Η ανισότητα σε όλο της το μεγαλείο η κουβέντα  που ακούσαμε από παράγοντες του ποδοσφαίρου και ο νοών νοείτω   , έρχονται και εκλογές!!!
   
ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ web counter  
Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com Στηρίξτε μας με ένα Like! Ευχαριστούμε πολύ!!! *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Για ποιο λογω φίλε Παναγιωτη ορθά ακυρωθηκαν τα παιχνίδια και των 3 ομίλων της Β'??? Ο Νότιος όμιλος δεν έχει θέμα γηπέδων και έχει και 4 αγωνιστικες παραπάνω από τους άλλους ομίλους. Δηλαδή ποτέ θα τελειώσουμε το καλοκαίρι ή θα παίζουμε Τέταρτες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μην υπάρξει διαταραχή σε όλο το πρόγραμμα ....αυτό μας είπαν από την ΕΠΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου