Οι περισσότεροι συλληφθέντες προέρχονται από Πακιστάν και Αφγανιστάν - Αποτράπηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 1.269 το τελευταίο 24ωρο

Η ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε ενημέρωση για τα όσα έχουν συνέβησαν από το πρωί της Παρασκευής ως το πρωί του Σαββάτου. 
 Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το 24ωρο από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής έως τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή του Έβρου, έχουν γίνει 1.269 αποτυχημένες απόπειρες εισόδου στη χώρα, μαζί με 27 συλλήψεις.
Πιο συγκεκριμένα: 
 - Έγιναν 27 συλλήψεις και σχηματίστηκαν δικογραφίες. Οι περισσότεροι συλληφθέντες προέρχονται από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν - Αποτράπηκε η παράνομη είσοδος στη χώρα σε 1.269 περιπτώσεις Σήμερα είναι η 8η ημέρα από τότε που συγκεντρώθηκαν χιλιάδες μετανάστες στο τουρκικό έδαφος στο Παζάρ Κουλέ ενώ η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα στις Καστανιές.
 Από το πρωί του Σαββάτου η ένταση κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, καθώς έχει γίνει ρίψη πολλών δακρυγόνων προς το ελληνικό έδαφος, ενώ έγιναν και αρκετές απόπειρες παραβίασεις του φράχτη στον Έβρο.

Κοινή χρήση:  

Σχόλια