Oρκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σουφλίου, ο κ. Χριστοδούλου Χρήστος- Η αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Απόστολου Δαβή



Αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Απόστολου Δαβή

ΕΝΑΣ ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ - ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ.


Με έκπληξη ακούσαμε στην χθεσινή διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο Σουφλίου, να ανακοινώνει έναν επιλαχών Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του, με μοναδική εργασιακή εμπειρία του την ενασχόληση του με την μελισσοκομική και σπουδές ιχθυολογίας, ως τον νέο Γενικό Γραμματέα του Δήμου. 


      Πρωτίστως ο Γενικός Γραμματέας πρέπει να έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία, γνώσεις τοπικής αυτοδιοίκησης, ηγετικές δεξιότητες, ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στα απαιτητικά καθήκοντά του και η θέση του να μην είναι μια διαδικασία εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων.


     Και αναρωτιέμαι:


-Μπορεί να οργανώσει και να συντονίσει υπηρεσίες, δράσεις και υπαλλήλους ένας άνθρωπος με μηδέν εργασιακή εμπειρία;


-Μπορεί ένας μελισσοκόμος να βελτιώσει την απόδοση του στελεχιακού δυναμικού;


-Μπορεί ένας ιχθυολόγος να δίνει οδηγίες και κατευθύνσεις στις υπηρεσίες του Δήμου;


-Μπορεί ένας επιλαχών δημοτικός σύμβουλος, που η λαϊκή βούληση δεν τον έκρινε ικανό να διοικήσει τον Δήμο, να εξασφαλίσει με αποδοτικό τρόπο την αποτελεσματικότητα και την επίτευξη των περιοδικών στόχων και προγραμμάτων, που αποφασίζονται από τα πολιτικά όργανα του Δήμου; Νομιμοποιείται;


     Με έκπληξη ωστόσο ακούγαμε χθες και τον Δήμαρχο, ευρισκόμενος σε σύγχυση και σε πανικό, με καφενειακές εκφράσεις, μη αντιλαμβανόμενος ότι βρίσκεται σε συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου έστω και διαδικτυακά, να τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του, λέγοντας ότι έχουν υποβληθεί- εγκριθεί 14 έργα στο αναπτυξιακό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης! Μη γνωρίζοντας(;) ότι είναι ο τελευταίος Δήμος στην Ελλάδα στην απορρόφηση κονδυλίων στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;


     Μάλλον βλέπει όνειρα θερινής νυκτός. Η ανεπάρκεια τους δεν έχει όρια.


Απόστολος Δαβής
Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου

Με απόφαση του Δημάρχου Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου, ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σουφλίου, ο κ. Χριστοδούλου Χρήστος- Ελπιδοφόρος, ο οποίος είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Γεωπονικής  Σχολής του ΑΠΘ. 

       Στο παρελθόν προσέφερε τις υπηρεσίες του ως Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Σουφλίου, σε θέματα αγροτικού περιβάλλοντος, υδάτινων πόρων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

        Οι αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν, καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 161 του Ν.3584/2007 και αυτές που επιπλέον του εκχώρησε με απόφασή του ο Δήμαρχος.

Ειδήσεις από τη Θράκη
Κοινή χρήση:  

Σχόλια

  1. Ο επιλαχών του επιλαχόντος..."έναν επιλαχόντα" ¨Έσω γλωσσικά ακριβής, πριν προβείς σε δηκτικά σχόλια, αγαπητέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου