Headlines

Comments

Στην πρώτη φάση Κυπέλλου Ελλάδας θα πάρουν μέρος οι 82 ομάδες της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται η Αλεξανδρούπολη FC

Την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 ανακοίνωσε την Δευτέρα (19/7) η ΕΠΟ. 
 Στην πρώτη φάση θα πάρουν μέρος οι 82 ομάδες της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται ο Άρης Αβάτου και η Αλεξανδρούπολη FC, ενώ από την τρίτη φάση θα πάρουν μέρος ο ΑΟΞ, ο Ορφέας Ξάνθης και οι υπόλοιπες 30 ομάδες της Super League 2. 

 Για τον τελικό, υπάρχει σαφής πρόβλεψη ότι θα γίνει στις 21 Μαϊου στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επίσης προβλέπεται η υποχρεωτική ύπαρξη απινιδωτή στο γήπεδο, με τη γηπεδούχο ομάδα να τιμωρείται με πρόστιμο εάν δεν υπάρχει.

 Άρθρο 1: Προκήρυξη/Αρμοδιότητα 
 Η Προκήρυξη είναι πρόταση για την κατάρτιση σύμβασης μεταξύ της Ε.Π.Ο., ως διοργανώτριας, και των ομάδων της Super League, της Super League 2 και των ομάδων της Γ΄ Εθνικής. 
περίοδο 2020-2021 λόγω της πανδημίας Covid 19 δεν διεξήχθη η Διοργάνωση Κυπέλλου των ΕΠΣ με αποτέλεσμα την μη ανάδειξη των Κυπελλούχων ομάδων. Την θέση τους για την περίοδο 2021-2022 θα καταλάβουν οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. 
Η σύμβαση θεωρείται ότι καταρτίστηκε αυτόματα, χωρίς καμία επιφύλαξη, με την κατάθεση στην Ε.Π.Ο. της Δήλωσης Συμμετοχής Π.Α.Ε./Σωματείου. 
Αποδοχή της προκήρυξης με επιφύλαξη δεν γίνεται δεκτή και οδηγεί στην επιβολή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ποινών βάσει του άρθρου 39 παρ. 2 του Κ.Α.Π. Η αρμοδιότητα διεξαγωγής των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος ανήκει στην Επιτροπή Διοργανώσεων και στην Υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδος της Ε.Π.Ο. 
(εφεξής « η Επιτροπή»). 
Άρθρο 3: Δήλωση Συμμετοχής 
 1.Οι ομάδες έχουν την υποχρέωση να υποβάλλουν στην Ε.Π.Ο. δήλωση Συμμετοχής για την αγωνιστική περίοδο 2021 – 2022 ως ακολούθως:
 α) έως 30 Ιουλίου οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής 
 β) έως 10 Αυγούστου οι ομάδες της Super League 2 
 γ) έως 20 Αυγούστου οι ομάδες της Super League
 Η υποβολή των δηλώσεων στις ανωτέρω ημερομηνίες θα πραγματοποιείται έως και ώρα 14:00. Στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις ομάδες της Super League και Super League 2 ,επιβάλλονται οι ποινές του άρθρου 39 παρ. 2 του Κ.Α.Π..
 Στην περίπτωση μη υποβολής δήλωσης συμμετοχής από τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας επιβάλλεται η ποινή των τριακοσίων (300) ευρώ. 
 2. Η Δήλωση πρέπει να συνοδεύεται: 
 α) από το σχετικό παράβολο που καθορίσθηκε ως εξής: 
 • Για τις ομάδες της Super League: 5.000 € 
 • Για τις ομάδες της Super League 2: 3.000 € 
 • Για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας : 300 €.

 Άρθρο 14 : Τελικός Αγώνας Κυπέλλου 
 Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται η 21/05/2022. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο O.A.K.A 

 tvthrakiotis-Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by