Headlines

Comments

ΕΠΣ Έβρου: Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 9 Μαϊου 2022 στο Διδυμότειχο / ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


 Στις 9 Μαϊου 2022 το Δ.Σ της  ΕΠΣ Έβρου καλεί τα σωματεία της δύναμης της  στο Διδυμότειχο στο ξενοδοχείο Ερμής  ώρα  18:00 μ.μ , σε Γενική Συνέλευση,  ενώ σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση ορίζεται την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00 μ.μ.
Θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο για τον υποψήφιο πρόεδρο και άλλο ένα κοινό με τους υποψηφίους για τις δέκα θέσεις του ΔΣ, όσοι εκλεγούν η θητεία τους θα είναι τεσσάρων ετών.
Η νυν διοίκηση με πρόεδρο τον Παντελή Χατζημαρινάκη και όπως μαθαίνουμε θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος , για δεύτερη συνεχόμενη θητεία  προκειμένου να συνεχίσει  το έργο που ξεκίνησε τον Μαϊο του 2018 , ίσως υπάρξουν και ορισμένες ανανεώσεις ως προς τα μέλη του Δ.Σ.
Ο Παντελής Χατζημαρινάκης ,για  Δώδεκα χρόνια διετέλεσε Γενικός Γραμματέας , από το 2018 τα σωματεία τον εξέλεξαν τον 6ο πρόεδρο της Ένωσης,  με την νέα του ομάδα , διοίκησε  με νέες ιδέες  το ποδόσφαιρο του Έβρου, έπιασαν αμέσως  δουλειά ώστε να αναβαθμιστεί  στο μέτρο του δυνατού το ποδόσφαιρο που ήταν αρκετά χαμηλά!!
Παρόλο τις δυσκολίες που όλοι γνωρίζουμε , επεισόδια  με τους μετανάστες στον Βόρειο Έβρο και στην συνέχεια με την πανδημία του κορονοϊού σχεδόν πάγωσαν τα πάντα , ωστόσω έτρεξαν, Μεικτές Ομάδες / Πρωτάθλημα Υποδομών - Κ10,12,14,16, Ημερίδες,συναντήσεις με τα σωματεία-μέλη της Σούπερ Καπ, με επιτυχία !!

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει, στις φετινές εκλογές, ο τρόπος διεξαγωγής των αρχαιρεσιών.
Συγκεκριμένα, τα Σωματεία που θα έχουν δικαίωμα ψήφου, βάσει των στοιχείων που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .
Η ΕΠΣ Έβρου θα ακολουθήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον νέο Αθλητικό Νόμο που είναι πλέον σε ισχύ.
 Σε νεώτερη ενημέρωση η ΕΠΣ Έβρου θα ενημερώσει τα σωματεία και θα δώσει οδηγίες σχετικά με την συμμετοχή και την διαδικασία εκπροσώπησης των σωματείων – μελών. 


Η ομάδα του αθλητικού ΙΝΤΕΡΝΕΤ παίζει μπάλα εδώ!

Share this:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © TVthrakiotiS. Designed by