ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΕ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ -ΣΟΥΦΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ HADI MOSTEAN(ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής το διήμερο προπονητικό σεμινάριο TaeKwonDo που διοργάνωσε  με μεγάλη επιτυχία ο ΑΚ Ταεκβοντό Ορεστιάδας  στις 23-24 Σεπτεμβρίου 2017 σε Ορεστιάδα και Σουφλί 
Στο διήμερο αυτό,συμμετείχαν  περισσότεροι από 80 αθλητές και αθλήτριες  συλλόγων του Νομού Έβρου , καθώς και δυο σύλλογοι από την γειτονική Βουλγαρία!

Όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν  με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις τεχνικές του Ιρανού παγκόσμιου πρωταθλητή  Hadi Mosrtean  οι οποίοι έδειξαν τη διάθεση να μάθουν  όσα περισσότερα "μυστικά " μπορούν στο αγωνιστικό επίπεδο του Ταεκβοντό !!

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο κος Σαπαρίδης Χρήστος ευχαρίστησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Hadi Mostean ,τον  κ. Παϊταρίδη Νίκο από τον Σύλλογο (ΣΟΑΤ)Τρικάλων για την αποδοχή της πρόσκλησης , καθώς και όλους τους αθλητές και αθλήτριες τους Δασκάλους -προπονητές των συλλόγων που πήραν μέρος στο διήμερο προπονητικό σεμινάριο.

H TV Thrakiotis ήταν παρόν και κάλυψε το σύνολο του διήμερου σεμιναρίου
Όσοι ασχολούνται με το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ  να μην παραβλέψουν  να να δουν το βίντεο!!! 
  














ΕΔΩ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 


Επιμέλεια: panos Thrakiotis e-mail:  thrakiotisp@mail.com
Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας
 Κανε Like την σελίδα μας στο Facebook και μοίρασε αυτό το άρθρο στους φίλους σου *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του TV thrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.