ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ,ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΑΣΑΝΗΣ!!!ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Τα έχουν με την διαιτησία ,οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ,του Πουλικίδη και των βοηθών του Κουβελάκη και Εμπλιούκ, καθώς  και οι φίλοι του Εθνικού που έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης "Φώτης Κοσμάς"  στην αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Νέστο Χρυσούπολης για τη 16η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Πέντε κίτρινες κάρτες και μια αποβολή (Δορουγιδένης 69΄) για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης , 2 για τον Νέστο  Χρυσούπολης  σε ένα παιχνίδι χωρίς σκληρά μαρκαρίσματα , μοίρασε ο Πουλικίδης.

Ακόμη και ο προπονητής του Νέστου Κετσιεμενίδης  παραδέχθηκε έμμεσα σε δηλώσεις στο τέλος του παιχνιδιού ,για το επίμαχο φάουλ που δόθηκε στο 92΄, στη συνέχεια προήλθε το γκολ  "δεν σχολιάζω αποφάσεις των διαιτητών αλλά αφού το είδε φάουλ ....έχουν γίνει αμέτρητα  τέτοια μαρκαρίσματα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού!!
 Τη δυσαρέσκεια τους αποτύπωσαν οι Φίλοι Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης), στη σελίδα "φίλων του ποδοσφαιρικού Εθνικού"στο facebook.


 Η ανάρτηση των Φίλων Εθνικού Αλεξανδρούπολης 


ΕΘΝΙΚΟΣ-νέστος 0-1.Σήμερα χάσαμε έναν αγώνα που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο.Για μία ακόμη φορά χάνουμε στο τέλος αυτό που δικαιούμαστε.
Ίσως η χειρότερη ομάδα που πέρασε φέτος απο το Φ.Κοσμάς,αυτή η ομάδα των 11 "παιχταράδων" βουτηχτών επί 90' είναι πρώτη και αήττητη?
Το γκόλ ήρθε στο 93' μετά από ανύπαρκτο φάουλ που εμπνεύστηκε ο ανεκδιήγητος διαιτητής μαζί με τους απαράδεκτους επί 93' βοηθούς του...σε αυτό βοήθησαν και οι παίχτες των φιλοξενούμενων,οι οποίοι σε όλο τον αγώνα έπεφταν με κραυγές σφαδάζοντας και ζητώντας κάρτες.
Πολύ άσχημη εντύπωση άφησε κυρίως ο ανδρέας μικ. ο οποίος από το πρώτο λεπτό ζητούσε να παίρνουν κάρτες οι παίχτες του ΕΘΝΙΚΟΥ με πολύ έντονο τρόπο.
Μάθε να σέβεσαι τον ιστορικό σύλλογο που σε έκανε ποδοσφαιριστή έστω και στην δύση της καριέρας σου,θεωρούμε μεγάλη ειρωνεία το ότι δεν πανηγύρισες δήθεν το γκόλ,όταν και στα δύο μάτς φερόσουν με τόσο αντισυναδελφική συμπεριφορά....
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ κάποτε θα ξανασηκώσει κεφάλι και κάποιοι
δεν θα περνάνε ούτε απ έξω ( για πολλούς αποδέκτες)...
Και πάλι μπράβο στους παίχτες που έμειναν και τα έδωσαν όλα!
Απαιτούμε σεβασμό στην φανέλα που φορέσαν διεθνής ποδοσφαιριστές όπως ο Ντέμης Νικολαϊδης,ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο τεράστιος Δήμος Καρασάνης!


Διαβάστηκε website counter widget
Επιμέλεια: panos Thrakiotis *Η αναδημοσίευση περιεχομένου του tvthrakiotis επιτρέπεται με μοναδική προϋπόθεση την αναφορά της πηγής. Ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.